Ilse Woerden


communicatietrainer
(team)coach transformatiebegeleider


” Als ik om me heen kijk dan zie ik zoveel verschillende talenten in mensen! Ik kan alleen al door naar mijn jongens te kijken (2005 en 2008) enorm genieten van de verschillen en ben trots op hoe zij beiden hun eigen pad bewandelen. En ik heb ook gezien hoe groot de invloed van leerkrachten en docenten is op het (niet) geven van vertrouwen in eigen kunnen. 

“Ontwikkeling is voor iedereen weggelegd

Zelf heb ik lange periode rondgelopen met de overtuiging ‘ik kan het niet’ en dat was voor mezelf ook een hele goede redenen om me niet te ontwikkelen. Totdat ik in 2011 bij Het Consulaat ging werken dat zich onder andere bezighield met de teamrollen van Belbin en wie welke kwaliteiten heeft. Er waren mensen die in mij geloofden waardoor ik onder andere startte met een NLP-opleiding en dat alles heeft tot gevolg gehad dat ik sta waar ik nu sta.

waarden

ONTWIKKELING
Nu zie ik hoe gelukkig het maakt als je kunt doen wat je leuk vindt, je niet laat belemmeren door gedachten en je talenten kunt ontwikkelen. Dat gun ik iedereen!

Als trainer en coach help ik individuen en teams graag verder in hun ontwikkeling door oprecht te luisteren en hun kwaliteiten te (h)erkennen. Daarnaast maak ik gedragspatronen inzichtelijk (als zij dat willen) zodat ze niet elke keer in soortgelijke ongewenste situaties terechtkomen.

AUTHENTICITEIT

Ik geloof dat we gelukkiger zijn als we onszelf kunnen zijn, en dat we ons beter kunnen ontwikkelen als onze unieke talenten tot bloei mogen komen. Bovendien zorgt dat ervoor dat we elkaars kwaliteiten ook beter kunnen zien en benutten.

Onder andere daarom vind ik het zo gaaf om mensen te laten inzien welke talenten ze allemaal hebben zodat ze nóg meer kunnen worden wie ze zijn. 

 

. 

OPENHEID

Het fijnst en veiligst voel ik me in een omgeving waarbij eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Het is niet voor niets dat ik me thuis voel bij Making Sense Together. En hoewel het een hele belangrijke waarde is, komt het ook bij mij voor dat ik soms niet open ben als het bijvoorbeeld spannend wordt. Die patronen ontdekken en doorbreken, dat is een leven lang leren en laat ik dat nou net heel leuk vinden (en soms ook best pijnlijk).

.

Opleidingen

Belbin Teamrolmanagement Masterclass, CMB

Multi Level NLP coach, Likewise Academy

NLP Master, Likewise Academy

Reflecteren in Actie (Chris Argyris), Het Consulaat

16PF certificering, OPP

Reflecteren in Actie, Het Consulaat

Clifton Strengths Finder