Lerende organisatie

Hybride werken

                 anders samenwerken door de corona cultuurshock

                       

Door Corona hebben we geleerd dat als het door externe omstandigheden nodig is, we heel snel kunnen transformeren. Voor veel mensen en organisaties zitten er ook voordelen aan het thuiswerken.
De signalen dat de verhouding thuiswerken versus werken op kantoor voorgoed verandert, zijn sterk. Uit de meeste studies blijkt dat 40 tot 60% van de werkenden ook na de COVID-19 pandemie 1 tot 3 dagen vanuit huis wil werken (bron: Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid).

De komende periode zullen organisaties naar een nieuw evenwicht toe bewegen. Organisaties zoeken naar nieuwe vaardigheden bij medewerkers die het hybride werken met zich meebrengen. De mensen in organisaties vragen op hun beurt om meer flexibiliteit, een ander evenwicht tussen werk en privé, voldoende leermogelijkheden en ook een andere vorm van leiderschap.

Making Sense Together begeleidt teams in dit proces. Hoe communiceren we effectief op inhoud én op relatie? Wat vraagt het ‘nieuwe werken’ van functioneel leiderschap en van persoonlijk leiderschap? In onze trainingen (uiteraard zowel online als offline) worden deze vragen verkend en zoeken we samen naar de samenwerkingsvorm die past bij het team.

Wij bieden onder andere:

Verbindingsdag met workshop carrousel

Training Leiding geven aan Hybride teams

Team APK

Teamkwaliteiten in samenwerking op afstand

Klik hieronder als je graag een sparsessie met ons wilt