trainingen

Feedback

Op een constructieve manier feedback geven en ontvangen is belangrijk voor een duurzame samenwerking. Wij gaan er van uit dat iedereen met goede intenties handelt en het is belangrijk om hierover het echte gesprek aan te gaan. De samenwerking bespreken en samen leren over ieders aandeel in plaats van alleen de ander op gedrag aan te spreken.

HOE

De grootste focus van onze feedbacktraining ligt op het ontvangen van feedback. Je kunt je hele leven wachten op de perfecte feedbackgever, maar de kans dat je die ooit ontmoet is klein. Feedback die je krijgt, kun je niet controleren, maar echt het gesprek aangaan over de feedback en hoe je uiteindelijk met de feedback omgaat, wel. Het opfrissen van feedbackregels schudt iedereen weer even wakker.

Maar deze training gaat verder.

Je onderzoekt namelijk ook je eigen triggers en defensieve reacties. Daardoor ben je in staat om op een effectieve manier met feedback om te gaan. Onze trainer-acteurs spelen herkenbare scènes -op maat gemaakt- waarmee daarna in kleine groepjes wordt geoefend met de trainer-acteur. Echt leren doen we immers door het te ervaren en te doen.

RESULTATEN

N

Feedback op een constructieve manier kunnen ontvangen en geven

N

Bewust zijn van je triggers en verdedigingsmechanismen

N

Meer compassie en verbinding in het team

N

Een samenwerking die tot betere relaties –en dus tot resultaten- leidt

“De realisatie dat feedback goed te kunnen ontvangen eigenlijk belangrijker is dan feedback te kunnen geven, was echt een eyeopener!”

“Onze medewerkers vragen elkaar nu makkelijker en vaker om feedback.”

Zie je niet wat je zoekt?
Jouw trainingsvraag ontwerpen we op maat